Links

Andere websites

NAH brabantNAH Café Brabant.
Op deze website kun je informatie lezen over de NAH-Cafés in Brabant. NAH-Café Brabant wil zich inzetten om mensen met NAH weer een plek te geven in de maatschappij.  De Brabantse NAH Café's zijn via deze site te vinden.
txtFacebook Pagina NAH Cafe Den Bosch.
Dit is de openbare Facebook versie van deze website. Hier kun je zelf reageren op berichten. Ook hier worden activiteiten en foto's van het NAH Café Den Bosch geplaatst.
NAH InfoNAH INFO..
De website die is gemaakt door ervaringsdeskundigen die allen te maken hebben met NAH in hun leven. Je vindt hier zoveel mogelijk informatie over NAH. Er is ook een forum voor vragen.
FacebookgroepHersenletsel, NAH en restverschijnselen.
Besloten, veilige en stille Facebookgroep. En hoe nu verder. Voor meer inzicht en begrip voor mensen die hieronder lijden. Soms kom je in een stil hoekje terecht waar er niemand voor je is. Behalve onwetendheid en angst. Daarom wil ik licht in het Stille hoekje brengen.
MeeStichting Mee
Een beperking of chronisch ziek? MEE helpt jou en jouw omgeving. Opvoeding, opleiding, werk, wonen, geldzaken of regelgeving; samen kijken wij wat je nodig hebt, zodat je weer verder kunt. Onze dienstverlening is gratis en er is geen verwijzing nodig.
Hersenletsel.nlVereniging Hersenletsel.nl
Deze vereniging is er voor jou om kennis over en het begrip voor hersenletsel te vergroten. Wij helpen je de draad weer op te pakken en meer te weten te komen over je hersenletsel
TolbrugTolbrug Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Tolbrug is het revalidatiecentrum in de regio Noord-Oost Brabant, waar je terecht kunt voor revalidatie behandeling. Tolbrug Specialistische Revalidatie leert je omgaan met tijdelijke en/of blijvende beperkingen,
Café BreinCafé Brein.
Bijeenkomsten voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel rond een bepaald thema. Café Brein Den Bosch wordt georganiseerd door medewerkers van De Tolbrug, Vivent, BrabantZorg, SWZ. en cliëntenorganisaties (CVA Vereniging, Door en Voor).
..

links gezellige rustige uitgaansgelegenheid niet-aangeboren hersenletsel (NAH) NAH Cafe Den Bosch. leven met niet-aangeboren hersenletsel en behoefte leuke uitgaansgelegenheid van harte welkom café. NAH-Café geen harde muziek drukte storende verlichting gezelligheid! NAH-Café niet aangeboren hersenletsel hebben mensen NAH. activiteiten georganiseerd zelf ideeën aandragen bingo quiz bloemschikken. Contact Het NAH-Café sociaal-cultureel centrum/lunchroom In de Roos Zuiderparkweg 282 5216 HE ’s-Hertogenbosch Meer weten? www.nah-cafebrabant.nl NAH-Café Den Bosch ’s Hertogenbosch Dagelijkse dingen die voorheen als vanzelfsprekend gingen, gaan vaak niet meer als vanzelf. Onbegrip omdat mensen met NAH anders op situaties kunnen reageren dan voorheen. Dit kan sociale contacten. NAH beperkingen hulpinstanties NAH-Café lotgenoten introducés. Een gezellige en rustige uitgaansgelegenheid speciaal voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) Als je moet links leven met niet-aangeboren hersenletsel en behoefte hebt aan een leuke uitgaansgelegenheid, dan ben je van harte welkom in ons café: NAH-Café ’s-Hertogenbosch. In het NAH-Café heb je geen last links van harde muziek, drukte en storende verlichting, maar is er wel gezelligheid! De organisatie van het NAH-Café is in handen van mensen die zelf niet-aangeboren hersenletsel hebben, dus voor en door mensen met NAH. Het NAH-Café is afgestemd op mensen vanaf 18 jaar die na hun geboorte een vorm van hersenletsel hebben opgelopen als gevolg van bijvoorbeeld een beroerte, hersenkneuzing, hersenschudding, hersentumor, hersenvliesontsteking, ongeval, Multiple Sclerose of Parkinson.Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Ook kunnen bezoekers zelf ideeën aandragen. Voorbeelden van activiteiten zijn: bingo, een quiz en bloemschikken. nah cafe den bosch de pagina ziet u bijvoorbeeld dat de deelnemers bezig zijn met een lentequiz. Op de Facebookpagina kun je meer informatie vinden over de verschillende activiteiten. U bent welkom om langs te komen in NAH-Café ’s-Hertogenbosch. Graag tot ziens! Voorbeelden van activiteiten zijn: bingo, een quiz en bloemschikken. nah cafe den bosch de pagina ziet u bijvoorbeeld dat de deelnemers bezig zijn met een lentequiz