Deuteren

Het NAH-Café vindt plaats in:

Buurthuis Deuteren
Baksvelstraat 112
5223 XM, s-Hertogenbosch
.
Contact: E-mail aan Diane

Print Flyer 2019
flyer
buurthuis

Rouitebeschrijving
Gebruik het kaartje hiernaast om de juiste gegevens te vinden
Auto:
Neem op de A59 de afrit 45 naar de Vlijmenseweg. Ga dan linksaf de Oude Vlijmenseweg op. Sla na 650 meter rechtsaf de Heerendonklaan in. Na 140
meter ga je rechtsaf de Baksvelstraat in.

Bus: lijn 1 Kruiskamp
Vanaf Centraal Station ’s-Hertogenbosch: Stadsbus 1 (richting Kruiskamp). Uitstappen bij halte Simon Stevinweg. Oversteken naar de Heerendonklaan en de eerste zijstraat links is de Baksvelstraat. Bus 1 gaat ook terug naar het Centraal Station.

gezellige rustige uitgaansgelegenheid niet-aangeboren hersenletsel (NAH) NAH Cafe Den Bosch. leven met niet-aangeboren hersenletsel en behoefte leuke uitgaansgelegenheid van harte welkom café. NAH-Café geen harde muziek drukte storende verlichting gezelligheid! NAH-Café niet aangeboren hersenletsel hebben mensen NAH. activiteiten georganiseerd zelf ideeën aandragen bingo quiz bloemschikken. Contact Het NAH-Café sociaal-cultureel centrum/lunchroom In de Roos Zuiderparkweg 282 5216 HE ’s-Hertogenbosch Meer weten? www.nah-cafebrabant.nl NAH-Café Den Bosch ’s Hertogenbosc Dagelijkse dingen die voorheen als vanzelfsprekend gingen, gaan vaak niet meer als vanzelf. Onbegrip omdat mensen met NAH anders op situaties kunnen reageren dan voorheen. Dit kan sociale contacten. NAH beperkingen hulpinstanties NAH-Café lotgenoten introducés. Een gezellige en rustige uitgaansgelegenheid speciaal voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) Als je moet leven met niet-aangeboren hersenletsel en deuteren behoefte hebt aan een leuke uitgaansgelegenheid, dan ben je van harte welkom in ons café: NAH-Café ’s-Hertogenbosch. In het NAH-Café heb je geen last van harde muziek, drukte en storende verlichting, maar is er wel gezelligheid! De organisatie van het NAH-Café is in handen van mensen deuteren die zelf niet-aangeboren hersenletsel hebben, dus voor en door deuteren mensen met NAH. Het NAH-Café is afgestemd op mensen vanaf 18 jaar die na hun geboorte een vorm van hersenletsel hebben opgelopen als gevolg van bijvoorbeeld een beroerte, hersenkneuzing, hersenschudding, hersentumor, hersenvliesontsteking, ongeval, Multiple Sclerose of Parkinson.Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Ook kunnen bezoekers zelf ideeën aandragen. Voorbeelden van activiteiten zijn: bingo, een quiz en bloemschikken. nah cafe den bosch de pagina ziet u bijvoorbeeld dat de deelnemers bezig zijn met een lentequiz. Op de Facebookpagina kun je meer informatie vinden over de verschillende activiteiten. U bent welkom om langs te komen in NAH-Café ’s-Hertogenbosch. Graag tot ziens!