Activiteiten

Het programma van het NAH Café ’s Hertogenbosch in 2019.
Het café is in de even weken op dinsdagavond geopend van 19:30 tot 22:00 uur in lokatie buurthuis Deuteren. Op de rode datums is het NAH Café gesloten
19:30-20:30 uur Koffie/thee en samen bijpraten.
20:30-22:00 uur De geplande activiteiten.

8 januari
22 januari
5 februari
19 februari
5 maart
19 maart
2 april
16 april
30 april
14 mei
28 mei
11 juni
25juni

4 september
17september
1 oktober
15 oktober
29 oktober
12 november
26 november
10 december

Nieuwjaarsborrel
Winterquiz.
Valentijnsdag
Carnavalemblemen
Carnaval
Lentebingo
Servies stapelen
Paasstukje maken
Oranje quiz/tompoezen
Hersenletsel on tour
Kaarten spelletjes
Muziekbingo
Brabantse avond
Vakantie
Denken we over
Verzinnen we nog
Komt wel
Verrassing
Tja, wat doen we?
Gezellige boel
Vol verwachting..
Xmas denk ik

cafe
Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Ook kunnen bezoekers zelf ideeën aandragen. Voorbeelden zijn: Bingo, een quiz en bloemschikken. Het programma van de avonden wordt uitgelegd in de Berichtenblog.

Het NAH-Café vindt plaats in:

Buurthuis Deuteren
Baksvelstraat 112
5223 XM, s-Hertogenbosch
.
Contact: E-mail aan Diane

Print Flyer 2019
flyer
buurthuis

gezellige rustige uitgaansgelegenheid niet-aangeboren hersenletsel (NAH) NAH Cafe Den Bosch. leven met niet-aangeboren hersenletsel en behoefte leuke uitgaansgelegenheid van harte welkom café. NAH-Café geen harde muziek drukte storende verlichting gezelligheid! NAH-Café niet aangeboren hersenletsel hebben mensen NAH. activiteiten georganiseerd zelf ideeën aandragen bingo quiz bloemschikken. Contact Het NAH-Café sociaal-cultureel centrum/lunchroom In de deuteren Zuiderparkweg 282 5216 HE ’s-Hertogenbosch Meer weten? www.nah-cafebrabant.nl NAH-Café Den Bosch ’s Hertogenbosc Dagelijkse dingen die voorheen als vanzelfsprekend gingen, gaan vaak niet meer als vanzelf. Onbegrip omdat mensen met NAH anders op situaties kunnen reageren dan voorheen. Dit kan sociale contacten. NAH beperkingen hulpinstanties NAH-Café lotgenoten introducés. Een gezellige en rustige uitgaansgelegenheid speciaal voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) Als je moet leven met niet-aangeboren hersenletsel en behoefte hebt aan een leuke uitgaansgelegenheid, dan ben je van harte welkom in ons café: NAH-Café ’s-Hertogenbosch. In het NAH-Café heb je geen last van harde muziek, drukte en storende verlichting, maar is er wel gezelligheid! De organisatie van het NAH-Café is in handen van mensen die zelf niet-aangeboren hersenletsel hebben, dus voor en door mensen met NAH. Het NAH-Café is afgestemd op mensen vanaf 18 jaar die na hun geboorte een vorm van hersenletsel hebben opgelopen over de verschillende activiteiten als gevolg van bijvoorbeeld een beroerte, hersenkneuzing, hersenschudding, hersentumor, hersenvliesontsteking, ongeval, Multiple Sclerose of Parkinson.Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Ook kunnen bezoekers zelf ideeën aandragen. Voorbeelden van activiteiten zijn: bingo, een quiz en bloemschikken. nah cafe den bosch de pagina ziet u bijvoorbeeld dat de deelnemers bezig zijn met een lentequiz. Op de Facebookpagina kun je meer informatie vinden over de verschillende activiteiten. U bent welkom om langs te komen in NAH-Café ’s-Hertogenbosch. Graag tot ziens!