Kennismaken met Paul

Beste bezoeker,Paul
Mijn naam is Paul van Gellecom. In 2006 heb ik een
herseninfarct gehad en ondervind daar tot de dag van vandaag nog hinder van. Mijn restverschijnselen zitten hem met name in het vermoeid zijn en het cognitieve gedeelte. Mensen zien of merken dus niks aan mij.Ik ben vanaf de opening betrokken geweest bij het NAH café, eerst als gastheer, maar tegenwoordig als lid van de werkgroep.
Verder ben ik regiocoördinator inzet ervaringsdeskundigen NO Brabant. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met me op. Ook ben ik eigenaar van TEmpel selfdefence, waar ik een combinatie van vechtsporten geef met als doel kinderen zichzelf weerbaar te maken zowel mentaal als fysiek. En sinds kort ben ik ook nog vrijwilliger op het dierenpark “Ons Buiten” bij verpleeghuis Mariaoord.
Zo zie je dat ik ondanks mijn hersenletsel toch redelijk druk ben. Ik ben er dan ook van overtuigd dat het leven niet stopt na een hersenletsel, maar dat het juist nieuwe mogelijkheden biedt!!

gezellige rustige uitgaansgelegenheid niet-aangeboren hersenletsel (NAH) NAH Cafe Den Bosch. leven met niet-aangeboren hersenletsel en behoefte leuke uitgaansgelegenheid van harte welkom café. NAH-Café geen harde muziek drukte storende jaap verlichting gezelligheid! NAH-Café niet aangeboren hersenletsel hebben mensen NAH. activiteiten georganiseerd zelf ideeën aandragen bingo quiz bloemschikken. Contact Webmaster NAH-Café paul site ontwerp sociaal-cultureel centrum/lunchroom In de Roos Zuiderparkweg 282 5216 HE ’s-Hertogenbosch Meer weten? www.nah-cafebrabant.nl NAH-Café Den Bosch woord ’s Hertogenbosc carola Dagelijkse dingen die voorheen als vanzelfsprekend gingen, gaan vaak niet meer als vanzelf. drukte en storende verlichting, maar is er wel gezelligheid! De organisatie van het NAH-Café is in handen van mensen die zelf niet-aangeboren hersenletsel paul hebben, ontact Webmaster NAH-Café site ontwerp sociaal-cultureel centrum/lunchroom In de Roos Zuiderparkweg 282 5216 HE ’s-Hertogenbosch carola Meer weten? www.nah-cafebrabant.nl NAH-Café Den Bosch woord ’s Hertogenbosc Dagelijkse dingen die voorheen als vanzelfsprekend gingen, gaan carnaval vaak carnaval jaap niet meer als vanzelf. drukte en storende verlichting, jaap maar is er wel gezelligheid! De organisatie van het NAH-Café is in handen van mensen die zelf niet-aangeboren hersenletsel hebbendus voor en Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Ook kunnen bezoekers zelf ideeën aandragen. als vanzelf. drukte en storende verlichting, maar is er wel gezelligheid Voorbeelden van activiteiten zijn: bingo, een quiz en bloemschikken. nah cafe den bosch de pagina ziet u bijvoorbeeld dat de deelnemers bezig zijn met een lentequiz. Op de Facebookpagina kun je meer informatie site ontwerp verschillende activiteiten. U bent welkom om langs te komen in NAH-Café ’s-Hertogenbosch. Graag tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.