Ontwerp website

theo site ontwerpHallo bezoekers van het NAH Café en Café Brein.
Mijn naam is Theo van Santvoort. Een paar maanden geleden ben ik in overleg met de werkgroep begonnen deze site te ontwerpen om het NAH Café en Café Brein in Den Bosch extra te ondersteunen.
Een paar keer heb ik de café’s bezocht en met een aantal van jullie kennis gemaakt. Op een leuke en hopelijk integere manier maak ik ook wat foto’s die jullie terug kunnen zien op deze plek en de Facebookpagina.
Zijn er onder jullie ook mensen die interesse hebben om blogberichten te plaatsen dan zou dat ook een platform kunnen zijn. Van mij kun je dan alle uitleg krijgen. Hieronder kun je een reactie plaatsen.
Ik werk in de ICT. Momenteel bij het Computerhuis in Den Bosch. Mijn hobbies zijn fotografie, vissen en biljarten en nu ook websites maken. We zien elkaar nog!

gezellige rustige uitgaansgelegenheid niet-aangeboren hersenletsel (NAH) NAH Cafe Den Bosch. leven met niet-aangeboren hersenletsel en behoefte leuke uitgaansgelegenheid van harte welkom café. NAH-Café geen harde muziek drukte storende verlichting gezelligheid! NAH-Café niet aangeboren hersenletsel hebben mensen NAH. activiteiten georganiseerd zelf ideeën aandragen bingo quiz bloemschikken. Contact Webmaster NAH-Café site ontwerp sociaal-cultureel centrum/lunchroom In de Roos Zuiderparkweg 282 5216 HE ’s-Hertogenbosch Meer weten? www.nah-cafebrabant.nl NAH-Café Den Bosch ’s Hertogenbosc Dagelijkse dingen die voorheen als vanzelfsprekend gingen, gaan vaak niet meer als vanzelf. drukte en storende verlichting, maar is er wel gezelligheid! De organisatie van het NAH-Café is in handen van mensen die zelf niet-aangeboren hersenletsel hebben, dus voor en Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Ook kunnen bezoekers zelf ideeën aandragen. Voorbeelden van activiteiten zijn: bingo, een quiz en bloemschikken. nah cafe den bosch de pagina ziet u bijvoorbeeld dat de deelnemers bezig zijn met een lentequiz. Op de Facebookpagina kun je meer informatie site ontwerp verschillende activiteiten. U bent welkom om langs te komen in NAH-Café ’s-Hertogenbosch. Graag tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.