Activiteiten

Het programma van het NAH Café ’s Hertogenbosch in 2020.
Het café is op dinsdagavond geopend van 19:30 tot 22:00 uur en op donderdagen van 13:30 tot 16:00 uur in lokatie buurthuis Deuteren.
Donderdagmiddag:
13:30 tot 14:30 uur: Koffie drinken en uitwisselen van nieuws en ervaringen.
14:30 tot 16:00 uur: Activiteiten varia.
Dinsdagavond:
19:30 tot 20:30 uur:  Koffie drinken en uitwisselen van nieuws en ervaringen.
20:30 tot 22:00 uur: Activiteiten varia.

9 januari
21 januari
6 februari
18 februari
5 maart
17 maart
2 april
14 april
14 mei
26 mei
11 juni
23 juni

3 september
15september
1 oktober
13 oktober
29 oktober
10 november
26 november
8 december

Nieuwjaarsborrel
Winterbingo.
Sjoelen
Carnaval
Pubquiz
Speelzeilen
Lentebingo
Kaarten / Spelletjes
Bloemschikken
Stempelen
Jeu de Boules
Muziekbingo
Vakantie
Vakantieverhalen
Woordspelletjes
Hints
Speelzeilen
Herfstbingo
Herfststukjes
Suprise avond
Kerstversieringen

cafe
Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Ook kunnen bezoekers zelf ideeën aandragen. Voorbeelden zijn: Bingo, een quiz en bloemschikken. Het programma van de avonden wordt uitgelegd in de Berichtenblog.

Het NAH-Café vindt plaats in:

Buurthuis Deuteren
Baksvelstraat 112
5223 XM, s-Hertogenbosch
.
Contact: E-mail aan Diane

Print Flyer 2019
flyer
buurthuis

gezellige rustige uitgaansgelegenheid niet-aangeboren hersenletsel (NAH) NAH Cafe Den Bosch. leven met niet-aangeboren hersenletsel en behoefte leuke uitgaansgelegenheid van harte welkom café. NAH-Café geen harde muziek drukte storende verlichting gezelligheid! NAH-Café niet aangeboren hersenletsel hebben mensen NAH. activiteiten georganiseerd zelf ideeën aandragen bingo quiz bloemschikken. Contact Het NAH-Café sociaal-cultureel centrum/lunchroom In de deuteren Zuiderparkweg 282 5216 HE ’s-Hertogenbosch Meer weten? www.nah-cafebrabant.nl NAH-Café Den Bosch ’s Hertogenbosc Dagelijkse dingen die voorheen als vanzelfsprekend gingen, gaan vaak niet meer als vanzelf. Onbegrip omdat mensen met NAH anders op situaties kunnen reageren dan voorheen. Dit kan sociale contacten. NAH beperkingen hulpinstanties NAH-Café lotgenoten introducés. Een gezellige en rustige uitgaansgelegenheid speciaal voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) Als je moet leven met niet-aangeboren hersenletsel en behoefte hebt aan een leuke uitgaansgelegenheid, dan ben je van harte welkom in ons café: NAH-Café ’s-Hertogenbosch. In het NAH-Café heb je geen last van harde muziek, drukte en storende verlichting, maar is er wel gezelligheid! De organisatie van het NAH-Café is in handen van mensen die zelf niet-aangeboren hersenletsel hebben, dus voor en door mensen met NAH. Het NAH-Café is afgestemd op mensen vanaf 18 jaar die na hun geboorte een vorm van hersenletsel hebben opgelopen over de verschillende activiteiten als gevolg van bijvoorbeeld een beroerte, hersenkneuzing, hersenschudding, hersentumor, hersenvliesontsteking, ongeval, Multiple Sclerose of Parkinson.Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Ook kunnen bezoekers zelf ideeën aandragen. Voorbeelden van activiteiten zijn: bingo, een quiz en bloemschikken. nah cafe den bosch de pagina ziet u bijvoorbeeld dat de deelnemers bezig zijn met een lentequiz. Op de Facebookpagina kun je meer informatie vinden over de verschillende activiteiten. U bent welkom om langs te komen in NAH-Café ’s-Hertogenbosch. Graag tot ziens!