Pasen in Deuteren

Begin van de Lente, een nieuw onderkomen !
pasenDinsdagavond komen we samen in ons nieuwe onderkomen Buurthuis Deuteren. We zullen op gepaste wijze dit feestelijk gaan doen. De eerste mooie dagen zijn een feit en we gaan er weer op uit met elkaar……. Lekker fietsen en genieten van het zonneke……. Op het programma staat: Iets maken voor Pasen. Heb je thuis iets wat met Pasen te maken heeft, een geel bloempotje, paaseieren of voorjaarsbloemen/jong groen uit de tuin. Breng het mee naar het NAH café. Samen maken we er iets moois van. Met zonnige groeten
Café begeleidster Diane van der Struijk

gezellige rustige uitgaansgelegenheid niet-aangeboren hersenletsel (NAH) NAH Cafe Den Bosch. Leven met niet-aangeboren hersenletsel en behoefte leuke uitgaansgelegenheid. Van harte welkom café. NAH-Café geen harde muziek drukte storende jaap verlichting gezelligheid! NAH-Café niet aangeboren hersenletsel hebben mensen NA. Activiteiten georganiseerd zelf ideeën aandragen bingo quiz bloemschikken. Contact Webmaster NAH-Café site ontwerp sociaal-cultureel centrum/lunchroom. Buurthuis Deuteren. Meer weten? www.nah-cafebrabant.nl NAH-Café Den Bosch woord ’s Hertogenbosch. Dagelijkse dingen die voorheen als vanzelfsprekend gingen, gaan vaak niet meer als vanzelf. Drukte en storende verlichting. Maar is er wel gezelligheid! De organisatie van het lente NAH-Café is in handen pasen verhuizen van mensen. Die zelf niet-aangeboren hersenletsel hebben. Contact Webmaster NAH-Café site ontwerp sociaal-cultureel centrum/lunchroom Buurthuis Deiteren. Carola Meer weten? Het www.nah-cafebrabant.nl NAH-Café Den Bosch woord ’s Hertogenbosch. Dagelijkse dingen die voorheen als vanzelfsprekend gingen. Gaan carnaval vaak carnaval jaap niet lente meer als vanzelf. Drukte en storende verlichting, jaap maar is pasen er wel gezelligheid! De organisatie van het NAH-Café is in handen van mensen. Die zelf niet-aangeboren hersenletsel hebbendus voor en Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Ook kunnen bezoekers zelf ideeën aandragen. als vanzelf. drukte en storende verlichting, maar is er wel gezelligheid Voorbeelden van activiteiten zijn: bingo, pasen een quiz en bloemschikken. nah cafe den bosch de pagina ziet u bijvoorbeeld dat de deelnemers bezig zijn met een lentequiz. verhuizen Op de Facebookpagina kun je meer informatie site ontwerp verschillende activiteiten. U bent welkom om langs te komen in NAH-Café ’s-Hertogenbosch. Graag tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.