Lente quiz

lentelenteLentequiz en afscheid
Vandaag begint de lente en zijn we voor de laatste keer In de Roos……
Vanavond zetten we enkele mensen in de bloemetjes en gaan we ook een Lentequiz doen.
Breng je lach mee en je goede zin zodat we vanavond er met zijn allen weer een gezellige avond van kunnen maken. Tevens kan je Hersenletsel on Tour sponsoren door een of meerdere loten te kopen………. Wil je er op uit en eens een ritje maken op een duo fiets vraag informatie bij Kroegbegeleidster Diane
Groetjes Diane

gezellige rustige uitgaansgelegenheid niet-aangeboren hersenletsel (NAH) NAH Cafe Den Bosch. Leven met niet-aangeboren hersenletsel en behoefte leuke uitgaansgelegenheid. Van harte welkom café. NAH-Café geen harde muziek drukte storende jaap verlichting gezelligheid! NAH-Café niet aangeboren hersenletsel hebben mensen NA. Activiteiten georganiseerd zelf ideeën aandragen bingo quiz bloemschikken. Contact Webmaster NAH-Café site ontwerp sociaal-cultureel centrum/lunchroom. Buurthuis Deuteren. Meer weten? www.nah-cafebrabant.nl NAH-Café Den Bosch woord ’s Hertogenbosch. Dagelijkse dingen die voorheen als vanzelfsprekend gingen, gaan vaak niet meer als vanzelf. Drukte en storende verlichting. Maar is er wel gezelligheid! De organisatie van het lente NAH-Café is in handen verhuizen van mensen. Die zelf niet-aangeboren hersenletsel hebben. Contact Webmaster NAH-Café site ontwerp sociaal-cultureel centrum/lunchroom Buurthuis Deiteren. Carola Meer weten? Het www.nah-cafebrabant.nl NAH-Café Den Bosch woord ’s Hertogenbosch. Dagelijkse dingen die voorheen als vanzelfsprekend gingen. Gaan carnaval vaak carnaval jaap niet lente meer als vanzelf. Drukte en storende verlichting, jaap maar is er wel gezelligheid! De organisatie van het NAH-Café is in handen van mensen. Die zelf niet-aangeboren hersenletsel hebbendus voor en Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Ook kunnen bezoekers zelf ideeën aandragen. als vanzelf. drukte en storende verlichting, maar is er wel gezelligheid Voorbeelden van activiteiten zijn: bingo, een quiz en bloemschikken. nah cafe den bosch de pagina ziet u bijvoorbeeld dat de deelnemers bezig zijn met een lentequiz. verhuizen Op de Facebookpagina kun je meer informatie site ontwerp verschillende activiteiten. U bent welkom om langs te komen in NAH-Café ’s-Hertogenbosch. Graag tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.